Odensvi-logga-2

Många av våra får är nu ute på bete och husbonden och jag ägnar tid åt att bereda jorden för att så årets grödor. Nu går det fort i värmen och det gäller att få så mycket gjort så fort som möjligt för att ge allt en så bra start som möjligt. Gå gärna in på facebooklänken och se och hör en liten film jag passade på att filma när jag skulle se till fåren på betet. Vårbäcken porlar så oemotståndligt härligt.

Läs hela inlägget »

Med världens bästa värmehållande naturmaterial! Ull! Här finns lammskinn, halsdukar och vantar av lammskinn. Öppet som vanligt fredag mellan kl 13.00-18.00 även lördag mellan kl. 11.00-14.00

Läs hela inlägget »

Idag kommer det hem 42 kg nya härliga skinn från berederiet som du kan välja på! Men, inte på fredag 16:de februari för då är jag på mässa. Sen är jag hemma igen, slå bara en signal så jag kan öppna butiken när du kommer. Det finns fortfarande lammkött i frysen!
Välkommen!

Läs hela inlägget »

Nu finns i frysen några lådor styckat lammkött. 2 lamm, klassisk styckning, 3 lamm gourmetalternativet. Välkommen att handla!

Läs hela inlägget »

Nu finns möjlighet att boka lammlådor. Slakt och leverans kommer att ske i slutet av vecka 4. Hör av dig snarast om du är intresserad. 070-4031900

Läs hela inlägget »