Nu finns möjlighet att boka lammlådor. Slakt och leverans kommer att ske i slutet av vecka 4. Hör av dig snarast om du är intresserad. 070-4031900

Läs hela inlägget »

Tack för 2017 och välkommen till 2018! Vi finns kvar och butiken är öppen på fredagseftermiddagar minst, eller när du behöver. Här finns lammskinn, ullgarner kardflor från våra egna får, träprodukter av gårdens träd. Linneprodukter från Axlings och Nyblom Kollén, frysta detaljer av lammkött m.m. Välkomna !

Läs hela inlägget »

På söndag 10 dec kommer jag att delta i Laxå julmarknad välkommen att besöka mig där då. Annars finns jag som vanligt här hemma i Odensvi.

Läs hela inlägget »

Nya skinn har återvänt till gården efter beredning i Tranås. Den här gången med några lite ovanlig färgsättning. Väldigt ljusa intill skinnet och mörka i toppen. Så kan det bli om man klipper lammen i november och slaktar dem under vintern. Somliga individer har lägre halt av det som gör håret mörkt på vintern. Då kan det bli så här. Jag bad berederiet att klippa i en längd så de blev tvåfärgade. Det finns även den vanligare modellen med helgrå skinn.

Läs hela inlägget »

Vernissage lördag den 28 oktober mellan kl 10.00-18.00 på GalleriT, Österlånggatan 3 i Stockholm.
Då visar Regina Schoffa Andersson och jag brukskonst tillverkat av ull och skinn från våra egna fårbesättningar. Vi älskar dessa material sprungna ur naturen som kan användas på så många sätt. Uställningen varar mellan lörd 28 okt till torsdag 2 nov. kl 10.00-18.00 alla dagar utom torsdag då vi stänger kl 15 för att packa ner och lämna plats till nästa utställare.

Läs hela inlägget »