Odensvi-logga-2

I sommar...

Jag och våra skinn och ullprodukter kommer att finnas på lite olika ställen i sommar förutom oftast här hemma på gården. Hela juli är bl a Regina Schoffa Andersson och jag gästutställare på Heagård utanför Halmstad. Vi kommer att vara närvarande själva 1-3 dje juli kl 13-17 och sista utställningsdagen 31 juli kl 13-17.  Regina arbetar med skinn från sina egna får. Hennes företag presenteras på: www.glantaniskogen.se/ eller på facebook. Vi kommer också att besöka Trädgårdsfestivalen i Rottneros den 12-13 juli. Sen, drar vi till Paris 26 nov till 3 dje december där vi deltar i en utställning på Svenska klubben. DET ser vi också fram emot! Hoppas vi ses någonstans. Eventuellt bestämmer jag mig för att delta i ett par till tillställningar men det återkommer jag om.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter