Odensvi-logga-2

Välkomna på onsdag kväll 27 mars,Örebro läns fåravelsförening på en träff om ullens möjligheter att tovas. 

Läs hela inlägget »

Nu har vi anslutit oss till Booking.com, det är många som letar boende den vägen och vi vill gärna prova hur det fungerar. 

Läs hela inlägget »

I somras kändes det som det aldrig mer skulle bli kallt men nu har vi härligt vinterväder och möjligen kan det bli lite tid över för skidåkning. I vårt fårstall börjar det fylla på med små lamm, lammrace är väldigt roligt att få titta på. Lammen rusar i ett gäng från ena sidan till den andra sidan av boxen med livsglädje och krumsprång. Härligt!  Vi passar lamningar och står till fårens tjänst lite extra nu om det behövs. 
För att hålla värmen har jag såklart ullkläder och fårskinnsvantar på mig. världens bästa material att ha på sig nu i kylan. I vår butik finns gott om garn och skinn att köpa. 

 

Läs hela inlägget »

Nu är julen över och vi går in i ett nytt spännande år. Om det skulle bli en kall vinter kan vi stå till tjänst med härliga varma lammskinn, vantar mm. Välkommen till butiken!

Läs hela inlägget »

Första advent, 2 december mellan klockan 11.00 och 15.00 finns vi hos Nastainteriör Örebro. Välkommen att shoppa härliga kvalitetsklappar i lammskinn av oss. Eller varför inte en rejäl skärbräda till julskinkan?

Nästa tillfälle för julmarknad är 16 december då vi befinner oss i Askersund på Stöökagatan i en gammaldags stämningsfull miljö.

Däremellan kan du komma till vår butik på gården. Välkommen! 

Läs hela inlägget »