Odensvi-logga-2

Behovet av lammskinn och lammkött upphör inte i ock med att det blivit nytt år, eller hur! Här finns både det ena och det andra. Välkommen till butiken!

Läs hela inlägget »

Söndag 22 dec 4:de advent håller jag öppet kl 13.00-18.00 Välkommen!  Naturligtvis kan du komma även annan tid om vi bara talar om saken. 

Läs hela inlägget »

Lördag 14 september är det Vibydagen. Då har många småföretag öppet runt om i bygden, föreningar presenterar sig och sitt, musik café här o där. Välkommen ut till Viby, kör en runda mellan kl  11.00-16.00 vi har också öppet.

Läs hela inlägget »

Lördag 7 sept och söndag 8 sept inträffar eventet Matresan Örebrolän. Du kan hitta mer information på http://matresanorebrolan.se . Vi finns med som ett beöksmål trots att vi inte mathantverkar själva men som sagt, någon måste ta fram själva råmaterialet att mathantverka av. Däremot säljer vi fryst lammkött i vår gårdsbutik där vi även har lammskinn, ullgarner mm som kommer från lammen vi producerar på gården. Öppettiderna i helgen är kl 11.00- 16.00. Välkomna!

Läs hela inlägget »

En gång om året lämnar Regina Schoffa Andersson och jag våra gårdar för att åka till Stockholm med våra egenhändigt ihopknåpade verk. Vi använder skinn och ull från fåren vi har omkring oss. Det är så inspirerande att välmöjligheterna är oändliga. Vilket härligt material ullen är! Välkomna att beöka oss på GalleriT den 5:te - 11:te juli. Österlånggatan 3 är adressen, endast ett kvarter från slottsbacken. Vi kommer att ha öppet mellan kl 10.00 -19.00 förutom vår sista dag, den 11:te stänger vi kl 13.00 för att lämna plats till nästa utställare. 
Hoppas vi ses! 

Läs hela inlägget »