Odensvi-logga-2

Första advent, 2 december mellan klockan 11.00 och 15.00 finns vi hos Nastainteriör Örebro. Välkommen att shoppa härliga kvalitetsklappar i lammskinn av oss. Eller varför inte en rejäl skärbräda till julskinkan?

Nästa tillfälle för julmarknad är 16 december då vi befinner oss i Askersund på Stöökagatan i en gammaldags stämningsfull miljö.

Däremellan kan du komma till vår butik på gården. Välkommen! 

Läs hela inlägget »

Lördag den 24 november besöker vi @johnssonsgard utanför Varberg för en dags härlig julmarknad. Vi tar med lammskinn, garner, lammskinnskuddar, pulsvärmare mm.mm. Det vankas eldshow när mörkret faller, det blir en häftig upplevelse!

Läs hela inlägget »

till att komma hit till butiken är att beställa av vårt lammkött och andra småskaliga producenters magnifika produkter  i någon REKO-ring. Gå med du också om du inte redan är det. Vi är med i REKO-sydnärke och REKO-Örebro, vi levererar oftast till sydnärke men även till Örebro.

Läs hela inlägget »

Nu är det dags igen. Beställ din egen låda med lammkött från ett helt eller ett halvt lamm. Gourmet eller klassisk styckning. Köttet är fryst från söndag 2 sept. Välkommen med en beställning.

Läs hela inlägget »

Kan man inte få för många av! Välkommen att välja ut ett eller fler, det finns många att välja på i vår gårdsbutik.

Läs hela inlägget »