Odensvi-logga-2

till att komma hit till butiken är att beställa av vårt lammkött och andra småskaliga producenters magnifika produkter  i någon REKO-ring. Gå med du också om du inte redan är det. Vi är med i REKO-sydnärke och REKO-Örebro, vi levererar oftast till sydnärke men även till Örebro.

Läs hela inlägget »

Nu är det dags igen. Beställ din egen låda med lammkött från ett helt eller ett halvt lamm. Gourmet eller klassisk styckning. Köttet är fryst från söndag 2 sept. Välkommen med en beställning.

Läs hela inlägget »

Kan man inte få för många av! Välkommen att välja ut ett eller fler, det finns många att välja på i vår gårdsbutik.

Läs hela inlägget »

Tänk att sommaren redan är här! Våren kom och övergick i sommar med rekordfart. Vi hann knappt så klart innan det var dags för nästa arbetsmoment i växtodlingen, vallskörd. Första hösilageskörden bärgades ovanligt tidigt, nu hoppas vi på regn för att kunna få ihop till en andraskörd och inte minst för att spannmålen ska växa till sig. Det har redan blivit oreparabla torksador här och där. I år blir det ingen rekordskörd även om det bröjar regna nu.
Snart lämnar jag gården för en vecka i huvudstaden där Regina Schoffa Andersson och jag ställer ut lite av varje som vi tillverkat av ull och skinn från våra egna besättningar. Välkommen att besöka oss! 16-21 juni på GalleriT ett kvarter från Slottsbacken in på Österlånggatan.

Läs hela inlägget »

Många av våra får är nu ute på bete och husbonden och jag ägnar tid åt att bereda jorden för att så årets grödor. Nu går det fort i värmen och det gäller att få så mycket gjort så fort som möjligt för att ge allt en så bra start som möjligt. Gå gärna in på facebooklänken och se och hör en liten film jag passade på att filma när jag skulle se till fåren på betet. Vårbäcken porlar så oemotståndligt härligt.

Läs hela inlägget »